📢 Youth Exchange “FAKE NEWS”

📍 Where? Naples, Italy📆 When? October 04th – 10th 2022 Torre del Greco е местото каде што се одвиваше младинската размена поддржана од страна на „Еразмус +”. Од 4 октомври до 10 октомври 2022 година. Младинци од 7 држави учествуваа на различен број на...