Virtual meeting for presenting the project partners’ culture, tangible and intangible for UNISON project

Virtual meeting for presenting the project partners’ culture, tangible and intangible for UNISON project

Erasmus+ project “UNISON”, September 22, 2023 Virtual meeting for presenting the project partners’ culture, tangible and intangible. The project partners from North Macedonia, Azores Portugal and Croatia presented their tangible and intangible...
Oтворен настан за презентирање на резултатите од Еразмус+ проектот со наслов “MARKA: Innovation and Inclusion in the construction of an identity curriculum”

Oтворен настан за презентирање на резултатите од Еразмус+ проектот со наслов “MARKA: Innovation and Inclusion in the construction of an identity curriculum”

Ве покануваме на отворен настан за презентирање на резултатите од Еразмус+ проектот со наслов “MARKA: Innovation and Inclusion in the construction of an identity curriculum”, на настан отворен за јавноста на ден 21. јуни 2023 во 13 часот во Здружение СЦИЕНЦИА...