Oтворен настан за презентирање на резултатите од Еразмус+ проектот со наслов “MARKA: Innovation and Inclusion in the construction of an identity curriculum”

Oтворен настан за презентирање на резултатите од Еразмус+ проектот со наслов “MARKA: Innovation and Inclusion in the construction of an identity curriculum”

Ве покануваме на отворен настан за презентирање на резултатите од Еразмус+ проектот со наслов “MARKA: Innovation and Inclusion in the construction of an identity curriculum”, на настан отворен за јавноста на ден 21. јуни 2023 во 13 часот во Здружение СЦИЕНЦИА...